Pensaments sobre el curs d’entrenador de Touch

Ens ha costat Déu i ajut organitzar el curs d’entrenadors de Touch Rugby que es farà al juny, però avui, finalment, hem pogut fer-ne la convocatòria oficial.

Em sento molt orgullós de formar part d’aquesta petita Associació Catalana de Touch, que amb molts pocs mitjans comença a treballar per desenvolupar aquest fantàstic esport que sens dubte repercutirà molt positivament en l’interés general per l’ovalada a Catalunya.

S’obre així, una porta que no sabem ben bé on ens durà, però per si de cas, deixeu-me que celebri aquest petit èxit del que he participat activament i raó per la qual tinc el bloc força abandonat des de fa molt temps.

Us deixo amb la convocatòria que hem enviat aquest matí a través de la newsletter-touch-catalunya:

Benvolguts i benvolgudes,

L’Associació Catalana de Touch es plau a anunciar-vos que els dies 18, 19 i 20 de juny tindrà lloc a les instal·lacions d’INEF de Barcelona el curs d’entrenadors de touch rugbi de nivell L1, impartit per l’australià Dennis Coffey, un dels pares del touch modern i actual secretari general de la Federació Internacional de Touch.

Des de l’Associació Catalana de Touch ens hauria agradat poder oferir-vos aquest curs de manera gratuïta, però atesos els temps que corren no ha estat possible rebre cap subvenció per aquest concepte.

No obstant això, l’ACT es compromet, de cara al futur i en la mesura que sigui possible, a sufragar aquest curs als participants que esdevinguin entrenadors i entrenadores d’equips de la futura Lliga Oficial Catalana de Touch de l’ACT, de la qual en sortirà la Selecció Catalana de Touch, que anirà al Mundial del 2011 a Edimburg, Escòcia.

El touch rugbi, oficialment declarat al Consell Català de l’Esport, és un esport majoritàriament mixt, però que també compta amb competicions masculines i femenines. Tot i venir de l’hemisferi sud, ja està molt ben implantat a Europa des de fa alguns anys i segueix creixent cada dia.

El touch és molt similar al rugbi en la manera de moure la pilota, però en  canvi no hi ha cap situació de risc de lesió. No hi ha placatges, ni melés, ni mols i ni tan sols es pot xutar la pilota. És un esport on només calen agilitat, velocitat, bones mans i moltes ganes de passar-ho bé.

Esperem que us animeu a fer aquest curs i que ben aviat puguin sorgir nous equips de touch catalans. Trobareu tota la informació i el formulari de registre adjunts a aquest correu.

Si creieu que aquest curs pot interessar a algú que coneixeu, si us plau reenvieu aquest correu.

Associació Catalana de Touch
info@touchrugby.cat

Arxius adjunts
Formulari de Registre Touch Coach L1
Informació Curs d’entrenadors de Touch L1 (versió catalana)


1 Responses to Pensaments sobre el curs d’entrenador de Touch

  1. Xavier-Albert Canal ha dit:

    Moltes felicitats per la iniciativa. Se el que us està costant tirar endavant el projecte i que us calen totes les mans. La feina feta fins ara és molt important i se que la continuareu. Això sí, posant tots una mica. Amb unes quantes persones més amb la vostra empemta l’ovalada seria coneguda i estimada al país. Força!