Finalitza el I Campionat Català de Rugby XIII

Diumenge passat vaig anar a veure les dues finals del primer campionat de rugby lliga del Principat. Dos partits que decidirien el 3er i 4rt lloc, d’una banda i el campió i sots-campió de l’altre. El GEiEG s’enfrontava a l’INEF Lleida i el BUC al Sant Cugat.

buc_xiii

El Buc s’ha proclamat campió de la I lliga catalana de Rugby XIII 

L’escenari escollit per a l’ocasió, l’Estadi Municipal de Rugby de Cornellà, feia patxoca. Les banderoles del club onejaven sobre les línies de toc i els afeccionats, la majoria amics i familiars dels jugadors, cridaven embojits.

santcugat_xiii

Sant Cugat, finalista

La fase regular s’havia acabat  i els dos primers de cada grup accedien directament a la final. Senzilla però efectiva, aquesta manera de fer la competició. En ser la primera vegada que es juga a Rugby XIII en competició regular, no calia complicar-se la vida, a més el calendari no donava per gaire més.

lleida_xiii

L’INEF Lleida, tercer en guanyar el GEiEG, molt tocat per les baixes

L’Eric Delherbe, el selecionador nacional català, conjuntament amb alguns técnics nord-catalans van fer un seguiment exhaustiu dels dos partits amb l’objectiu d’acabar de decidir-se per alguns jugadors que conformaran el XIII que defensarà els nostres colors davant la Republica Txeca el proper 20 de Juny, a l’Estadi olimpic Lluís Companys.

eric_final_xiii

Teniu la crònica dels dos partits, aquí.

Galeria de fotos del projecte fotogràfic Rugby Català.

Encara una altre galeria, aquí.

2 Responses to Finalitza el I Campionat Català de Rugby XIII

  1. F. Mas ha dit:

    Tinc entès que s’ha muntat una de grossa. Sembla que el BUC va preferir jugar el partit de XIII que no el campionat de Catalunya de XV. Algú en sap res?

  2. Miquel ha dit:

    Hola amics!

    VOldria saber que penseu sobre el nivell de català a la pàgina web de l’USAP. A mi m’ha semblat molt bé.

    Gràcies,

    Miquel